nieuws

Ideaal huisklimaat en sfeer creëren in één oplossing

bouwbreed

Het ideale huisklimaat én de gewenste sfeer creëren in één oplossing. Dat kan nu Clima Engineering de ClimaBox heeft uitgerust met led-strips, compleet met afstandsbediening en verschillende lichtsterktes.

Deze zogeheten ClimaBright kan naast verwarmen, koelen en ventileren dus ook verlichten. De ClimaBox en ClimaBright zijn als verwarming makkelijk aan te sluiten op elke klassieke verwarmingsinstallatie, garandeert de fabrikant. “Met een inbouwdiepte van 8,5 tot 13 centimeter kan je hem nagenoeg overal kwijt: in de vloer, onder de trap, in muren, in kasten… Maar ook als aanvulling bij andere systemen, zoals vloerverwarming of indirecte luchtverwarming, vooral handig in veranda’s of warmteschild voor grote ramen of glasgevels, waar een opzichtig verwarmingselement anders de ruimte zou ontsieren.”
Even makkelijk zijn twee andere opties te installeren, aldus de fabrikant. Namelijk koelen en ventileren. Een ijswatermachine die koud water produceert, levert via een driewegkraan en de warmtewisselaar in de ClimaBright de gewenste koeling.
Clima Engineering staat op de VSK in Jaarbeurs Utrecht (11-15 februari) en op de Batibouw, Brussels Expo (28 februari-9 maart).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels