nieuws

Hof van Ravenna

bouwbreed

In het centrum van Utrecht verplaatst een medewerker van Verkerk wat betonijzer tijdens de bouw van woningbouwproject Hof van Ravenna. Het door het Zevenaarse bedrijf ontwikkelde complex bestaat uit 45 woningen, 14 appartementen en een grote parkeergarage onder de woningen. Het door Kuiper Compagnons uit Rotterdam getekende project krijgt speelse split-levelwoningen, (dak)patiowoningen en dwarstrapwoningen met studio of loungekamer.

In het centrum van Utrecht verplaatst een medewerker van Verkerk wat betonijzer tijdens de bouw van woningbouwproject Hof van Ravenna. Het door het Zevenaarse bedrijf ontwikkelde complex bestaat uit 45 woningen, 14 appartementen en een grote parkeergarage onder de woningen. Het door Kuiper Compagnons uit Rotterdam getekende project krijgt speelse split-levelwoningen, (dak)patiowoningen en dwarstrapwoningen met studio of loungekamer.

Reageer op dit artikel