nieuws

Hekjes langs grachten bij bruggen Groningen

bouwbreed Premium

Bij de bruggen langs de diepenringen (stadsgrachten) in Groningen worden hekjes geplaatst om te voorkomen dat passanten te water raken. Vorig jaar verdronken twee mensen, die in de stadsgracht vielen of werden geduwd. Twee konden worden gered. Ook komen er extra trapjes zodat mensen die in het water vallen er gemakkelijker uit kunnen klimmen. Momenteel kan dat al op diverse plekken in de diepenringen. De extra voorzieningen moeten in april klaar zijn.

Bij de bruggen langs de diepenringen (stadsgrachten) in Groningen worden hekjes geplaatst om te voorkomen dat passanten te water raken. Vorig jaar verdronken twee mensen, die in de stadsgracht vielen of werden geduwd. Twee konden worden gered. Ook komen er extra trapjes zodat mensen die in het water vallen er gemakkelijker uit kunnen klimmen. Momenteel kan dat al op diverse plekken in de diepenringen. De extra voorzieningen moeten in april klaar zijn.

Reageer op dit artikel