nieuws

Hart Wolvega voor 1 miljoen opgeknapt

bouwbreed

De gemeente Weststellingwerf steekt 1 miljoen euro in het opknappen van het centrum van Wolvega. Bureau Khandekar uit Zwolle maakte een plan om het grootschalige karakter van het parkeerplein te doorbreken. Rondom het plein zijn nieuwe appartementen bedacht. Onder de nieuwbouw komen kleine parkeerkelders voor de bewoners.

De gemeente Weststellingwerf steekt 1 miljoen euro in het opknappen van het centrum van Wolvega. Bureau Khandekar uit Zwolle maakte een plan om het grootschalige karakter van het parkeerplein te doorbreken. Rondom het plein zijn nieuwe appartementen bedacht. Onder de nieuwbouw komen kleine parkeerkelders voor de bewoners.
Aanvankelijk wilde de gemeente een grote parkeerkelder onder het plein, maar dat is vanwege de hoge kosten van 3,5 miljoen euro weer van tafel. Weststellingwerf gaat nu op zoek een andere locatie voor extra parkeerplaatsen.

Reageer op dit artikel