nieuws

Hans Wijers volgensbeleggers beste topman

bouwbreed

Bestuursvoorzitter Hans Wijers van chemie- en verfconcern Akzo Nobel is gekozen tot “beleggerstopman van 2007”. De 56-jarige Wijers kreeg in een door de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) georganiseerde verkiezing de meeste stemmen. Dat maakte de VEB gisteren bekend.

Bestuursvoorzitter Hans Wijers van chemie- en verfconcern Akzo Nobel is gekozen tot “beleggerstopman van 2007”. De 56-jarige Wijers kreeg in een door de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) georganiseerde verkiezing de meeste stemmen. Dat maakte de VEB gisteren bekend.
Het aandeel Akzo Nobel rendeerde op de effectenbeurs in Amsterdam in 2007 met een plus van 18,6 procent beter dan de markt.
Maar volgens de VEB is de verkiezing van Wijers op meer gestoeld. De beleggersclub wijst op de “strategische metamorfose” die de voormalige minister van Economische Zaken bij Akzo Nobel doorvoerde.

Reageer op dit artikel