nieuws

Gevolgen van brand in parkeergarage groot

bouwbreed

Wat zich aanvankelijk liet aanzien als een kleine brand in de parkeergarage in aanbouw van het Pieter Vreedeplein in Tilburg, blijkt grote gevolgen te hebben. Begin november zijn op vijf plaatsen in het complex brandjes gesticht. Hoewel de brandjes snel geblust waren, blijkt er nu toch 2 miljoen euro schade te zijn. Door de brand zijn elektrische installaties vernield en is er veel roetschade. Ook moeten de roltrappen worden vervangen.

Wat zich aanvankelijk liet aanzien als een kleine brand in de parkeergarage in aanbouw van het Pieter Vreedeplein in Tilburg, blijkt grote gevolgen te hebben. Begin november zijn op vijf plaatsen in het complex brandjes gesticht. Hoewel de brandjes snel geblust waren, blijkt er nu toch 2 miljoen euro schade te zijn. Door de brand zijn elektrische installaties vernield en is er veel roetschade. Ook moeten de roltrappen worden vervangen.
Door de herstelwerkzaamheden is de oplevering ruim twee maanden vertraagd. Bouwcombinatie Heerkens van Bavel/van Straten heeft tijdens de kerstvakantie doorgewerkt om de parkeergarage in plaats van eind november op 19 maart maart te kunnen opleveren.

Reageer op dit artikel