nieuws

Gevel als bouwpakket

bouwbreed Premium

Een ‘bouwpakket’. Zo omschrijft producent Alvema BV Gevels uit Tilburg de prefabgevel die bevestigd wordt aan het nieuwe Radix-gebouw van de Wageningse landbouwuniversiteit. Glas- en constructiebedrijf Wil Peelen voert de werkzaamheden uit. Alvema levert het beglaasde elementensysteem kant en klaar aan. De constructie bestaat uit 7000 vierkante meter glas en 1000 vierkante meter sandwichpanelen. Bij de bevestiging van de constructie wordt gebruik gemaakt van ingestorte ankers. Dit levert aanzienlijke tijdwinst op. Heijmans Bouw is hoofdaannemer. Foto: APA-Sjef Prins

Een ‘bouwpakket’. Zo omschrijft producent Alvema BV Gevels uit Tilburg de prefabgevel die bevestigd wordt aan het nieuwe Radix-gebouw van de Wageningse landbouwuniversiteit. Glas- en constructiebedrijf Wil Peelen voert de werkzaamheden uit. Alvema levert het beglaasde elementensysteem kant en klaar aan. De constructie bestaat uit 7000 vierkante meter glas en 1000 vierkante meter sandwichpanelen. Bij de bevestiging van de constructie wordt gebruik gemaakt van ingestorte ankers. Dit levert aanzienlijke tijdwinst op. Heijmans Bouw is hoofdaannemer. Foto: APA-Sjef Prins

Reageer op dit artikel