nieuws

DHV-dochter tekent luchthavencontract

bouwbreed

Naco heeft in Taiwan een groot luchthavencontract binnengehaald. Dat heeft het dochterbedrijf van ingenieursbureau DHV gisteren bekendgemaakt. Het contract, met een looptijd van vijf jaar, behelst planning, ontwerp, projectmanagement en bouwtoezicht van een aantal bouwprojecten op de luchthaven van Taipei. De totale investering in de projecten bedraagt 150 miljoen euro. Volgens projectleider Rik Krabbendam van Naco kiest Taiwan nadrukkelijk “voor Nederlandse expertise voor de grootschalige modernisering van de luchtzijdige infrastructuur op Taipei International Airport”.

Naco heeft in Taiwan een groot luchthavencontract binnengehaald. Dat heeft het dochterbedrijf van ingenieursbureau DHV gisteren bekendgemaakt. Het contract, met een looptijd van vijf jaar, behelst planning, ontwerp, projectmanagement en bouwtoezicht van een aantal bouwprojecten op de luchthaven van Taipei. De totale investering in de projecten bedraagt 150 miljoen euro. Volgens projectleider Rik Krabbendam van Naco kiest Taiwan nadrukkelijk “voor Nederlandse expertise voor de grootschalige modernisering van de luchtzijdige infrastructuur op Taipei International Airport”.

Reageer op dit artikel