nieuws

Dakloos

bouwbreed

In opdracht van corporatie Ymere bouwt Hecon Bouwgroep uit De Goorn (NH) op het Steigereiland in IJburg het Martien Schaperhuis, een opvanghuis voor dak- en thuislozen. Dit gebouw aan het IJ wordt opgezet als een woonladder in vier lagen waarop de bewoners ook figuurlijk kunnen stijgen. Elke verdieping naar boven betekent een meer zelfstandige de woonvorm. In het Martien Schaperhuis komen 48 wooneenheden.

In opdracht van corporatie Ymere bouwt Hecon Bouwgroep uit De Goorn (NH) op het Steigereiland in IJburg het Martien Schaperhuis, een opvanghuis voor dak- en thuislozen. Dit gebouw aan het IJ wordt opgezet als een woonladder in vier lagen waarop de bewoners ook figuurlijk kunnen stijgen. Elke verdieping naar boven betekent een meer zelfstandige de woonvorm. In het Martien Schaperhuis komen 48 wooneenheden.

Reageer op dit artikel