nieuws

Candover: 98 procent van Stork binnen

bouwbreed Premium

Bijna alle aandeelhouders van techniekconcern Stork hebben hun stukken aangemeld voor het bod dat de Britse investeerder Candover op 17 december heeft uitgebracht. Dat hebben beide partijen gisteren bekendgemaakt. Van het uitstaande aandelenkapitaal heeft Candover, via het investeringsvehikel London Acquisition, inmiddels 98 procent in handen.

Bijna alle aandeelhouders van techniekconcern Stork hebben hun stukken aangemeld voor het bod dat de Britse investeerder Candover op 17 december heeft uitgebracht. Dat hebben beide partijen gisteren bekendgemaakt. Van het uitstaande aandelenkapitaal heeft Candover, via het investeringsvehikel London Acquisition, inmiddels 98 procent in handen.
Candover laat uiterlijk 17 januari weten of de investeerder het bod van 48,40 per aandeel gestand doet. Eerder liet Candover weten bij aanmelding van 80 procent het bod gestand te kunnen doen. Het bod waardeert Stork op ongeveer 1,5 miljard euro.

Reageer op dit artikel