nieuws

Brandweerpost Ulvenhout

bouwbreed Premium

Van Heesewijk Bouw uit Eindhoven werkt in Ulvenhout aan een nieuwe brandweer- en ambulancepost. De locatie ligt pal aan de A58/A27. Het complex is ontworpen door architect Ben Baudoin van Baudoin van Alphen architecten uit Breda. De opvallende gevels op de begane grond worden opgebouwd uit schanskorven, deels gevuld met keramisch puin en op andere plekken worden opengelaten. De oplevering wordt half juli verwacht. SBRSFoto: Erald van der Aa

Van Heesewijk Bouw uit Eindhoven werkt in Ulvenhout aan een nieuwe brandweer- en ambulancepost. De locatie ligt pal aan de A58/A27. Het complex is ontworpen door architect Ben Baudoin van Baudoin van Alphen architecten uit Breda. De opvallende gevels op de begane grond worden opgebouwd uit schanskorven, deels gevuld met keramisch puin en op andere plekken worden opengelaten. De oplevering wordt half juli verwacht. SBRSFoto: Erald van der Aa

Reageer op dit artikel