nieuws

Bouwfonds Parking Fund koopt garages

bouwbreed

Bouwfonds European Real Estate Parking Fund heeft vier parkeergarages in Engeland gekocht voor een bedrag van ruim 80 miljoen euro. De acquisitie betreft drie parkeergarages in Croyden (Londen) met een waarde van zo’n 70 miljoen euro. De vierde garage bevindt zich in centraal Londen.

Bouwfonds European Real Estate Parking Fund heeft vier parkeergarages in Engeland gekocht voor een bedrag van ruim 80 miljoen euro. De acquisitie betreft drie parkeergarages in Croyden (Londen) met een waarde van zo’n 70 miljoen euro. De vierde garage bevindt zich in centraal Londen.
Met deze transacties is de omvang van het fonds gestegen naar 135 miljoen euro. De vastgoedportefeuille bestaat nu uit 12 parkeergarages in Frankrijk, Spanje en Engeland. Inmiddels is ook een koopovereenkomst gesloten voor de aankoop van een parkeergarage in België. Andere aankopen zitten in de pijplijn. Het fonds wil groeien naar uiteindelijk zo’n 300 miljoen euro.

Reageer op dit artikel