nieuws

Binnenkwaliteit die lijkt op schone berglucht

bouwbreed Premium

Energie besparen, de binnenluchtkwaliteit verbeteren én de CO2-uitstoot verlagen. Meerdere systeemoplossingen die IBK Compac laat zien op de VSK 2008 hebben deze eigenschappen.

Energie besparen, de binnenluchtkwaliteit verbeteren én de CO2-uitstoot verlagen. Meerdere systeemoplossingen die IBK Compac laat zien op de VSK 2008 hebben deze eigenschappen.
De eerste noviteit is luchtbehandeling met zuurstofactivering. Een systeem dat bestaat uit twee onafhankelijk van elkaar werkende processen: ionisatie van zweefstoffen en vermindering van organische stoffen door de kiemdodende werking van ozon. Resultaat: een binnenkwaliteit vergelijkbaar met schone berglucht, garandeert de leverancier. Verder levert IBK Compac koelmachines waarin de energiebesparende turbocompressor is geïntegreerd en een uitgebreid assortiment luchtbehandelingskasten van het Duitse merk Climatec.

Reageer op dit artikel