nieuws

Bedrijvenpark

bouwbreed

In Bleiswijk werken medewerkers van Heembouw aan bedrijvenpark Omega. De door Habeon ontworpen gebouwen bestaan uit 24 flexibel indeelbare bedrijfsruimten Zoals gebruikelijk krijgt elke bedrijfsruimte standaard een reclamepaneel aan de voorgevel, voor het plaatsen van bedrijfsnaam of logo. Het bedrijvenpark is zo gesitueerd dat er een praktische rondrit over het park ontstaat in de vorm van de Griekse letter Omega. Foto: Ton Borsboom

In Bleiswijk werken medewerkers van Heembouw aan bedrijvenpark Omega. De door Habeon ontworpen gebouwen bestaan uit 24 flexibel indeelbare bedrijfsruimten Zoals gebruikelijk krijgt elke bedrijfsruimte standaard een reclamepaneel aan de voorgevel, voor het plaatsen van bedrijfsnaam of logo. Het bedrijvenpark is zo gesitueerd dat er een praktische rondrit over het park ontstaat in de vorm van de Griekse letter Omega. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel