nieuws

Armaflex

bouwbreed Premium

De Armaflex Protect R-90 is een zeer flexibele brandwerende slang voor het hermetisch afsluiten van leidingdoorvoeringen voor vrijwel alle in gebouwen gebruikte leidingsoorten, meldt de fabrikant van technische schuimen en flexibel technisch isolatiemateriaal. Armaflex: “Ook zorgt dit product voor effectieve thermische isolatie en een betrouwbare bescherming tegen condensvorming en lawaai”. Armaflex introduceert het product op de VSK 2008 (11 tot en met 15 februari); hal 11, stand F099.

De Armaflex Protect R-90 is een zeer flexibele brandwerende slang voor het hermetisch afsluiten van leidingdoorvoeringen voor vrijwel alle in gebouwen gebruikte leidingsoorten, meldt de fabrikant van technische schuimen en flexibel technisch isolatiemateriaal. Armaflex: “Ook zorgt dit product voor effectieve thermische isolatie en een betrouwbare bescherming tegen condensvorming en lawaai”. Armaflex introduceert het product op de VSK 2008 (11 tot en met 15 februari); hal 11, stand F099.

Reageer op dit artikel