nieuws

Akzo Powder Coatings opent fabriek in Dubai

bouwbreed Premium

Akzo Nobel Powder Coatings opent een nieuwe fabriek in Dubai en versterkt hiermee de aanwezigheid in de belangrijke markt van het Midden-Oosten. Het is de eerste productielocatie van de onderneming in de Verenigde Arabische Emiraten. De investering, die volgt op de recente overname van ICI, toont een versnelling van de groeiplannen van de onderneming in het Midden-Oosten en onderstreept het strategische belang van de regio voor de activiteiten van Powder Coatings.

Akzo Nobel Powder Coatings opent een nieuwe fabriek in Dubai en versterkt hiermee de aanwezigheid in de belangrijke markt van het Midden-Oosten. Het is de eerste productielocatie van de onderneming in de Verenigde Arabische Emiraten. De investering, die volgt op de recente overname van ICI, toont een versnelling van de groeiplannen van de onderneming in het Midden-Oosten en onderstreept het strategische belang van de regio voor de activiteiten van Powder Coatings.
De nieuwe locatie bevindt zich in Jebel Ali, 35 kilometer ten zuidwesten van Dubai.

Reageer op dit artikel