nieuws

Aanbesteding afgelast

bouwbreed

Het fenomeen dat aanbestedingen niet door gaan omdat er geen of niet genoeg inschrijvers komen opdagen lijkt zich behoorlijk uit te breiden. Zo gingen onder meer de aanbesteding van de vervanging van kooi- en schachtdeuren in de Rotterdamse Maastunnel en die van het baggeren van enkele havens niet door, omdat er geen inschrijvers kwamen opdagen.

Het fenomeen dat aanbestedingen niet door gaan omdat er geen of niet genoeg inschrijvers komen opdagen lijkt zich behoorlijk uit te breiden. Zo gingen onder meer de aanbesteding van de vervanging van kooi- en schachtdeuren in de Rotterdamse Maastunnel en die van het baggeren van enkele havens niet door, omdat er geen inschrijvers kwamen opdagen.
Nu is het de beurt aan Den Haag. De ambitieuze renovatie van de Beatrixlaan lijkt averij op te lopen, nu de aanbesteding van het leveren en aanbrengen van lichtmasten in het Beatrixkwartier wegens gebrek aan belangstelling werd afgelast.

Reageer op dit artikel