nieuws

Microsoft

bouwbreed

Een combinatie van TBI-bedrijven, bestaande uit Aanneming Maatschappij J.P. van Eesteren en Voormolen Bouw, bouwt het nieuwe hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol (rechtsonder op de foto). Opdrachtgever is Schiphol Real Estate BV. Architectenbureau Cepezed uit Delft heeft het project ontworpen. De nieuwbouw van dit kantorenverzamelgebouw, bestaat uit drie gebouwen, elk met een tweelaagse ondergrondse parkeergarage en zes of zeven lagen kantoorruimten daarbovenop. Het bruto vloeroppervlak bedraagt in totaal 32.000 vierkante meter. De oplevering is gepland in de loop van dit jaar.

Een combinatie van TBI-bedrijven, bestaande uit Aanneming Maatschappij J.P. van Eesteren en Voormolen Bouw, bouwt het nieuwe hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol (rechtsonder op de foto). Opdrachtgever is Schiphol Real Estate BV. Architectenbureau Cepezed uit Delft heeft het project ontworpen. De nieuwbouw van dit kantorenverzamelgebouw, bestaat uit drie gebouwen, elk met een tweelaagse ondergrondse parkeergarage en zes of zeven lagen kantoorruimten daarbovenop. Het bruto vloeroppervlak bedraagt in totaal 32.000 vierkante meter. De oplevering is gepland in de loop van dit jaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels