nieuws

Corio neemt belang in Turks winkelcentrum

bouwbreed

Vastgoedbelegger Corio heeft een belang van 50 procent genomen in een winkelcentrum in de Turkse stad Istanbul. Het centrum heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 45.000 vierkante meter. Met de uitbreiding in Turkije is een investering gemoeid van 60 miljoen dollar, oftewel ruim 45 miljoen euro. Het winkelcentrum wordt momenteel ontwikkeld en opent begin 2009 de deuren.

Vastgoedbelegger Corio heeft een belang van 50 procent genomen in een winkelcentrum in de Turkse stad Istanbul. Het centrum heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 45.000 vierkante meter. Met de uitbreiding in Turkije is een investering gemoeid van 60 miljoen dollar, oftewel ruim 45 miljoen euro. Het winkelcentrum wordt momenteel ontwikkeld en opent begin 2009 de deuren.
Tegelijk maakte het Utrechtse vastgoedbedrijf bekend een kantoorgebouw in Parijs te herontwikkelen. Hier steekt Corio 120 miljoen euro in.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels