nieuws

Wolseley schrapt 3000 banen in VS

bouwbreed Premium

Om de gevolgen van de huizen- en kredietcrisis op te vangen, ontslaat het Britse bouwmaterialenconcern Wolseley 3000 mensen. Vorig jaar kondigde Wolseley al 6000 ontslagen in de VS aan. De grootste handelaar in verwarmings- en loodgietersbenodigdheden ter wereld, haalt de helft van de omzet uit de VS. “Het zijn erg moeilijke tijden. We vragen ons af wanneer we de bodem bereiken en hoe lang we daar blijven”, zegt topman Hornsby. “Op de Britse markt zakken de woningcijfers al in. In mijn hele loopbaan is de markt nog nooit zo moeilijk te voorspellen geweest.”

Om de gevolgen van de huizen- en kredietcrisis op te vangen, ontslaat het Britse bouwmaterialenconcern Wolseley 3000 mensen. Vorig jaar kondigde Wolseley al 6000 ontslagen in de VS aan. De grootste handelaar in verwarmings- en loodgietersbenodigdheden ter wereld, haalt de helft van de omzet uit de VS. “Het zijn erg moeilijke tijden. We vragen ons af wanneer we de bodem bereiken en hoe lang we daar blijven”, zegt topman Hornsby. “Op de Britse markt zakken de woningcijfers al in. In mijn hele loopbaan is de markt nog nooit zo moeilijk te voorspellen geweest.”

Reageer op dit artikel