nieuws

Van slooppuin tot granulaat

bouwbreed Premium

Op het terrein van voormalig Verpleeg- en reactiveringscentrum Het Zonnehuis in Zwolle draait nu het sloopmaterieel van Theo Pouw uit Utrecht. Een mobiele breker verwerkt de vele tonnen slooppuin tot gecertificeerd granulaat dat weer kan worden gebruikt in allerhande andere toepassingen in de bouw. De Volvo L180E wiellader heeft een ingebouwde weeginstallatie die het tot granulaat verwerkte puin op locatie weegt voordat het wordt afgevoerd voor hergebruik.

Op het terrein van voormalig Verpleeg- en reactiveringscentrum Het Zonnehuis in Zwolle draait nu het sloopmaterieel van Theo Pouw uit Utrecht. Een mobiele breker verwerkt de vele tonnen slooppuin tot gecertificeerd granulaat dat weer kan worden gebruikt in allerhande andere toepassingen in de bouw. De Volvo L180E wiellader heeft een ingebouwde weeginstallatie die het tot granulaat verwerkte puin op locatie weegt voordat het wordt afgevoerd voor hergebruik.

Reageer op dit artikel