nieuws

Van Oord scoort Thais project Map Ta Phut

bouwbreed Premium

Van Oord heeft de opdracht ontvangen voor het baggerwerk in Map Ta Phut aan de oostkust van Thailand. Het contract heeft een waarde van 53 miljoen. Opdrachtgever is PTT LNG Company Ltd. De uitvoering van het project is gestart. De oplevering is gepland in april 2009. Het project betreft circa 5 miljoen kubieke meter baggerwerk ter verdieping en uitbreiding van de haventoegang, het verwijderen van lagen silt en het opspuiten van het terrein ten behoeve van de ontwikkeling van een LNG-terminal. Tevens omvat het werk de aanleg van een toegangsweg en de constructie van dijklichamen. Van Oord zet een cutterzuiger in.

Van Oord heeft de opdracht ontvangen voor het baggerwerk in Map Ta Phut aan de oostkust van Thailand. Het contract heeft een waarde van 53 miljoen. Opdrachtgever is PTT LNG Company Ltd. De uitvoering van het project is gestart. De oplevering is gepland in april 2009. Het project betreft circa 5 miljoen kubieke meter baggerwerk ter verdieping en uitbreiding van de haventoegang, het verwijderen van lagen silt en het opspuiten van het terrein ten behoeve van de ontwikkeling van een LNG-terminal. Tevens omvat het werk de aanleg van een toegangsweg en de constructie van dijklichamen. Van Oord zet een cutterzuiger in.

Reageer op dit artikel