nieuws

Trap als juweel

bouwbreed

De juiste trap is meer dan een puntje op de ‘i’, stelt het Barneveldse trappenbedrijf EeStairs over de mooiste trap van het jaar 2006. Die staat in Juwelierszaak Schaap 0x26 Citroen in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Bij de wereld van zacht glanzende juwelen, verleidelijke sieraden en oogstrelende horloges hoort de transparantie van glas, moet de bedenker van de trap, WSB Interieurbouw, hebben gedacht. “Een glazen trap geeft een zwevend gevoel, waardoor het lijkt alsof je wordt opgetild in plaats van dat je een trap beklimt”, aldus EeStairs. Voor het eerst is de titel Trap van het Jaar (sinds 2000) toegekend aan een glazen trap. De uitslag van de titel is zo laat bekend omdat de omgeving van de genomineerde trap van Corneille in Landhuis te Bennekom niet eerder geschikt was voor fotografie. Derde genomineerde: Pon Equipment Power Systems.

De juiste trap is meer dan een puntje op de ‘i’, stelt het Barneveldse trappenbedrijf EeStairs over de mooiste trap van het jaar 2006. Die staat in Juwelierszaak Schaap 0x26 Citroen in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Bij de wereld van zacht glanzende juwelen, verleidelijke sieraden en oogstrelende horloges hoort de transparantie van glas, moet de bedenker van de trap, WSB Interieurbouw, hebben gedacht. “Een glazen trap geeft een zwevend gevoel, waardoor het lijkt alsof je wordt opgetild in plaats van dat je een trap beklimt”, aldus EeStairs. Voor het eerst is de titel Trap van het Jaar (sinds 2000) toegekend aan een glazen trap. De uitslag van de titel is zo laat bekend omdat de omgeving van de genomineerde trap van Corneille in Landhuis te Bennekom niet eerder geschikt was voor fotografie. Derde genomineerde: Pon Equipment Power Systems.

Reageer op dit artikel