nieuws

Track Target prisma

bouwbreed

De Multi Track Target is een nieuw prisma, dat door Trimble speciaal is ontwikkeld voor de S6 en S8 Total Stations en het VX Spatial Station. Het 360 graden prisma is zowel actief als passief inzetbaar, aldus Geometicus uit Alphen aan den Rijn. Hij zorgt ervoor dat het juiste doel in het vizier wordt gehouden en niet abusievelijk verkeersborden of reflecterende veiligheidsjassen.

De Multi Track Target is een nieuw prisma, dat door Trimble speciaal is ontwikkeld voor de S6 en S8 Total Stations en het VX Spatial Station. Het 360 graden prisma is zowel actief als passief inzetbaar, aldus Geometicus uit Alphen aan den Rijn. Hij zorgt ervoor dat het juiste doel in het vizier wordt gehouden en niet abusievelijk verkeersborden of reflecterende veiligheidsjassen.

Reageer op dit artikel