nieuws

Toegang tot parkeren

bouwbreed

Novoferm biedt twee modellen toegangsdeuren voor parkeerruimtes. De Trafinov en de Traféco voldoen aan de huidige Europese norm en daarmee aan alle belangrijke eisen die worden gesteld aan toegangsdeuren, waaronder de vingerknel en valbeveiliging.

Novoferm biedt twee modellen toegangsdeuren voor parkeerruimtes. De Trafinov en de Traféco voldoen aan de huidige Europese norm en daarmee aan alle belangrijke eisen die worden gesteld aan toegangsdeuren, waaronder de vingerknel en valbeveiliging.
De Traféco is geschikt voor parkeerruimte tot maximaal veertig parkeerplaatsen. Verschillende standaard deurbladen zijn mogelijk. Onder de standaard deurbladen zijn zowel dichte als geventileerde bladen. De maximale breedte is 4000 millimeter, de maximale hoogte 2500 millimeter en het maximale oppervlak 9 vierkante meter.
De Trafinov biedt de oplossing voor parkeerruimtes tot 160 plaatsen of daar waar speciale eisen worden gesteld aan de uitstraling van de gevel. De deur is maximaal 5000 millimeter breed en 2500 millimeter hoog. De maximale oppervlakte is 11,5 vierkante meter. De Trafinov is verkrijgbaar met een open deurbladframe, dat inliggend kan worden bekleed met hetzelfde materiaal als op de gevel.
Foto: Trafinov

Reageer op dit artikel