nieuws

Radiatorfabrikant Jaga richt zich tijdens VSK op laag energieverbruik

bouwbreed Premium

Jaga richt zich tijdens de VSK op lagetemperatuurverwarming en de vele combinaties die zijn te maken met duurzame energie. Warmtepompen en/of zonnepanelen leveren, zonder te hoeven bijstoken, de energie die nodig is voor lagetemperatuurverwarming in de winter en koeling in de zomer, stelt de radiatorfabrikant. Door de lage aanvoertemperatuur zijn de Low H2O-radiatoren sowieso al 12 procent energiezuiniger dan traditionele stralingsradiatoren.

Jaga richt zich tijdens de VSK op lagetemperatuurverwarming en de vele combinaties die zijn te maken met duurzame energie. Warmtepompen en/of zonnepanelen leveren, zonder te hoeven bijstoken, de energie die nodig is voor lagetemperatuurverwarming in de winter en koeling in de zomer, stelt de radiatorfabrikant. Door de lage aanvoertemperatuur zijn de Low H2O-radiatoren sowieso al 12 procent energiezuiniger dan traditionele stralingsradiatoren.
Een goed geïnstalleerd systeem hoeft geen beroep te doen op aanvullend stoken met gas, verzekert Jaga voor het Hollandse klimaat. Bij renovatie is het helemaal slim om op lagetemperatuurverwarming over te stappen, vindt de leverancier. Lager energieverbruik is vaak een streven bij renovatie waarbij ook de gelegenheid wordt aangegrepen de ventilatie op een beter niveau te brengen. Het verwarmings-, koelings en ventilatiesysteem oXygen is volgens Jaga ook bij uitstek geschikt voor Low H2O.

Reageer op dit artikel