nieuws

productnieuws

bouwbreed Premium

Ook in extreme omstandigheden kan deze noodverlichting tegen een stootje. De K2-armaturen met led-lichtbron zijn de ideale oplossing voor veeleisende industriële omgevingen met hoge stof- of vochtconcentraties of lage temperaturen, weet Etap. Na bevestiging van de K2-montagebeugels hoeft alleen de bedrading worden aangesloten en de armatuur op de beugels worden geklikt. Boren in de behuizing is niet meer nodig, waardoor de IP65-bescherming (stof- en straalwaterdichtheid) is gegarandeerd.

Ook in extreme omstandigheden kan deze noodverlichting tegen een stootje. De K2-armaturen met led-lichtbron zijn de ideale oplossing voor veeleisende industriële omgevingen met hoge stof- of vochtconcentraties of lage temperaturen, weet Etap. Na bevestiging van de K2-montagebeugels hoeft alleen de bedrading worden aangesloten en de armatuur op de beugels worden geklikt. Boren in de behuizing is niet meer nodig, waardoor de IP65-bescherming (stof- en straalwaterdichtheid) is gegarandeerd.

Reageer op dit artikel