nieuws

Probleempilaar

bouwbreed Premium

Enkele meters loszittend basalt van de zeewering in de haven van Harlingen heeft voor de nodige opschudding gezorgd. Een medewerker van Wetterskip Fryslân ontdekte woensdagochtend dat een gedeelte van de basaltpilaar op de rails dreigde te vallen. Het treinverkeer naar de haven is na overleg met spoorbeheerder ProRail stilgelegd. Het ongemak vond plaats ter hoogte de coupure, de dijkdoorgang bij de haven. De stenen die voor problemen dreigden te zorgen zijn preventief verwijderd door KWS Infra uit Leek, later wordt het geheel afgewerkt met beton.

Enkele meters loszittend basalt van de zeewering in de haven van Harlingen heeft voor de nodige opschudding gezorgd. Een medewerker van Wetterskip Fryslân ontdekte woensdagochtend dat een gedeelte van de basaltpilaar op de rails dreigde te vallen. Het treinverkeer naar de haven is na overleg met spoorbeheerder ProRail stilgelegd. Het ongemak vond plaats ter hoogte de coupure, de dijkdoorgang bij de haven. De stenen die voor problemen dreigden te zorgen zijn preventief verwijderd door KWS Infra uit Leek, later wordt het geheel afgewerkt met beton.

Reageer op dit artikel