nieuws

Parkeren

bouwbreed Premium

In Nieuwegein werkt Ballast Nedam aan een grote bovengrondse parkeergarage naast het St. Antonius Ziekenhuis. Momenteel maakt het ziekenhuis gebruik van een tijdelijke bovengrondse parkeergarage die eenvoudigweg is opgebouwd uit een stalen frame met prefab betonplaten die dienst doen als dek en dak. Het nieuwe complex is ontworpen en geconstrueerd door De Jong, Gortemaker, Algra uit Rotterdam. Het gaat ruimte bieden aan 1450 auto’s en moet in het voorjaar van 2009 klaar zijn. Daarna zal de tijdelijke parkeergarage ernaast worden afgebroken en elders dienst doen.

In Nieuwegein werkt Ballast Nedam aan een grote bovengrondse parkeergarage naast het St. Antonius Ziekenhuis. Momenteel maakt het ziekenhuis gebruik van een tijdelijke bovengrondse parkeergarage die eenvoudigweg is opgebouwd uit een stalen frame met prefab betonplaten die dienst doen als dek en dak. Het nieuwe complex is ontworpen en geconstrueerd door De Jong, Gortemaker, Algra uit Rotterdam. Het gaat ruimte bieden aan 1450 auto’s en moet in het voorjaar van 2009 klaar zijn. Daarna zal de tijdelijke parkeergarage ernaast worden afgebroken en elders dienst doen.

Reageer op dit artikel