nieuws

Onderweg via Google Maps en TomTom

bouwbreed Premium

Adressen op de Google Maps website opzoeken en deze direct naar de TomTom kunnen sturen. Dat kan sinds kort omdat de aanbieder van navigatieoplossingen TomTom en Google Maps een samenwerking zijn aangegaan.

Adressen op de Google Maps website opzoeken en deze direct naar de TomTom kunnen sturen. Dat kan sinds kort omdat de aanbieder van navigatieoplossingen TomTom en Google Maps een samenwerking zijn aangegaan.
Met slechts een muisklik kunnen TomTom-gebruikers onmiddellijk profiteren van de optie ‘Stuur naar GPS’ waarmee de Google Maps website is uitgebreid. De gekozen informatie wordt naar de TomTom verstuurd als deze met het internet is verbonden via TomTom Home, de gratis softwaretoepassing die de fabrikant zijn klanten biedt. Bestuurders kunnen dan naar hun nieuwe bestemming navigeren, de locatie op de kaart op de TomTom bekijken of deze als ‘favoriet’ opslaan zodat deze later gebruikt kan worden.

Reageer op dit artikel