nieuws

Nieuwe prijsvraag voorbetere luchtkwaliteit

bouwbreed Premium

Het Innovatie Programma Luchtkwaliteit van Rijkswaterstaat start een nieuwe prijsvraag voor maatregelen om de luchtkwaliteit bij snelwegen te verbeteren. Ingenieursbureaus, aannemers, kennisinstituten, scholen en uitvinders kunnen 15.000 euro winnen voor hun idee om de luchtvervuiling aan te pakken.

Het Innovatie Programma Luchtkwaliteit van Rijkswaterstaat start een nieuwe prijsvraag voor maatregelen om de luchtkwaliteit bij snelwegen te verbeteren. Ingenieursbureaus, aannemers, kennisinstituten, scholen en uitvinders kunnen 15.000 euro winnen voor hun idee om de luchtvervuiling aan te pakken.
De prijsvraag ‘Een frisse kijk op luchtkwaliteit’ staat open voor inzendingen tot 1 februari 2008. Voorwaarde is dat het voorstel nog niet door Rijkswaterstaat is onderzocht. Een jury onder voorzitterschap van de Vereniging van Milieuprofessionals beoordeelt samen met Octrooicentrum Nederland de inzendingen. Per inschrijver mag één voorstel worden ingediend.

Reageer op dit artikel