nieuws

Moerdijkbrug opnieuw onderhanden

bouwbreed Premium

De oostelijke baan van de Moerdijkbrug wordt na de mislukte overlaging met hogesterktebeton gerepareerd. Een aantal vakken krijgt een compleet nieuwe laag; bij andere vakken boort de aannemer de holtes in het brugdek stuk voor stuk aan en injecteert deze vervolgens met kunsthars.

De oostelijke baan van de Moerdijkbrug wordt na de mislukte overlaging met hogesterktebeton gerepareerd. Een aantal vakken krijgt een compleet nieuwe laag; bij andere vakken boort de aannemer de holtes in het brugdek stuk voor stuk aan en injecteert deze vervolgens met kunsthars.
Aangezien de scheurvorming in de staalconstructie van de westelijke brug onverminderd doorgaat, besluit Rijkswaterstaat in oktober niet langer te wachten en dit deel van de Moerdijkbrug ook snel te overlagen.
Nu gaat het wel in één keer goed, garandeert TBI Haverkort Voormolen.

Reageer op dit artikel