nieuws

MOBIEL BELLEN MET DE TELEFOON IN JE ZAK

bouwbreed Premium

MOBIEL BELLEN MET DE TELEFOON IN JE ZAK

MOBIEL BELLEN MET DE TELEFOON IN JE ZAK

Als uitvoerder op een bouwplaats je mobiel in je zak kunnen houden en toch telefonisch overleg kunnen voeren met andere partijen die op een heel andere locatie zitten. Dat kan met de nieuwe Bluetooth-headset van Bluetrek, genaamd the Sense, met Touch Sensitieve-bediening voor het aannemen en beëindigen van gesprekken.
Een lichte aanraking op de gespreksknop is genoeg om het apparaatje te besturen, wat hem in het dagelijkse gebruik erg makkelijk maakt, meldt Bluetrek. Kortom, een typisch ‘Touch Sensitive’ gadget; uitgevoerd in hoogglans zwarte pianolak, slechts 5 centimeter in lengte en minder dan 8 gram.
Bijzonder is de zogeheten Voice Alert die letterlijk vertelt welke telefoonfunctie je gebruikt of hebt geactiveerd, zoals ‘redial last number’ of ‘call rejected’ voor de momenten dat je moeilijk op het display kunt kijken; dus wanneer het apparaatje aan je oor zit. Verder heeft het apparaatje een gesprekstijd tot 4 uur en een bereik tot 10 meter; de standby-tijd is tot vijf dagen. The Sense is sinds kort verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 79,99 euro.

Reageer op dit artikel