nieuws

Loodvervanger

bouwbreed Premium

De aansluitingen van de dakpannen met metselwerk werden tot nu toe gemaakt van lood, een zwaar, onhandelbaar en milieuonvriendelijk product. Lafarge Roof Products introduceerde daarom het product Wakaflex dat is gemaakt van 100 procent recycleerbaar hoogwaardig polyisobuyleen. Deze duurzame loodvervanger is onschadelijk voor mens en milieu. Het is water- en winddicht door zijn vulkaniserende eigenschappen en metalen wapening tot aan de rand, uv-bestendig, vuilwerend en geschikt voor alle pansoorten, schoorstenen en metselwerk. Het is lichter dan lood. Las- of plakmiddelen zijn niet nodig door de sterke zelfklevende hechtranden.

De aansluitingen van de dakpannen met metselwerk werden tot nu toe gemaakt van lood, een zwaar, onhandelbaar en milieuonvriendelijk product. Lafarge Roof Products introduceerde daarom het product Wakaflex dat is gemaakt van 100 procent recycleerbaar hoogwaardig polyisobuyleen. Deze duurzame loodvervanger is onschadelijk voor mens en milieu. Het is water- en winddicht door zijn vulkaniserende eigenschappen en metalen wapening tot aan de rand, uv-bestendig, vuilwerend en geschikt voor alle pansoorten, schoorstenen en metselwerk. Het is lichter dan lood. Las- of plakmiddelen zijn niet nodig door de sterke zelfklevende hechtranden.

Reageer op dit artikel