nieuws

Kunstwerk 6

bouwbreed Premium

Vlak langs het voorbijrazende verkeer werkt aannemerscombinatie A12 Spits tussen Ede en Veenendaal aan de bouw van kunstwerk 6. Het kunstwerk maakt deel uit van de toekomstige aansluiting van de oostelijke rondweg Veenendaal op de A12. Na de bouwvak is het werk begonnen, halverwege 2008 moet het nieuwe knooppunt klaar zijn. De combinatie A12 Spits wordt gevormd door TBI Infra/Haverkort Voormolen en Van Gelder Kabel- Leiding- en Montagewerken.

Vlak langs het voorbijrazende verkeer werkt aannemerscombinatie A12 Spits tussen Ede en Veenendaal aan de bouw van kunstwerk 6. Het kunstwerk maakt deel uit van de toekomstige aansluiting van de oostelijke rondweg Veenendaal op de A12. Na de bouwvak is het werk begonnen, halverwege 2008 moet het nieuwe knooppunt klaar zijn. De combinatie A12 Spits wordt gevormd door TBI Infra/Haverkort Voormolen en Van Gelder Kabel- Leiding- en Montagewerken.

Reageer op dit artikel