nieuws

kopkortje14Zendmast

bouwbreed

In het Friese Inrsum verwijdert het Zwitserse Helog Heliswiss de analoge zendantenne van KPN. VolkerWessels voert de voorbereidende werkzaamheden uit, op deze gaat zo min mogelijk tijd verloren. Eerst wordt een lier van 20 meter bevestigd aan de helikopter, twee bemanningsleden klimmen in de mast en bevestigen de antenne aan de lier. Als deze vast zit wordt het analoge zendgedeelte in het weiland neergelegd. Ook de antennes in Markelo, Kootwijk, Wieringermeer en Hoogezand worden verwijderd.

In het Friese Inrsum verwijdert het Zwitserse Helog Heliswiss de analoge zendantenne van KPN. VolkerWessels voert de voorbereidende werkzaamheden uit, op deze gaat zo min mogelijk tijd verloren. Eerst wordt een lier van 20 meter bevestigd aan de helikopter, twee bemanningsleden klimmen in de mast en bevestigen de antenne aan de lier. Als deze vast zit wordt het analoge zendgedeelte in het weiland neergelegd. Ook de antennes in Markelo, Kootwijk, Wieringermeer en Hoogezand worden verwijderd.

Reageer op dit artikel