nieuws

kopkortje14Bouw Belgisch huis volgend jaar duurder

bouwbreed Premium

De Bouwunie in Vlaanderen, die de middelgrote en kleine bouwbedrijven vertegenwoordigt, heeft berekend dat de bouw van een gemiddelde woning volgend jaar 2,6 procent duurder wordt. Dat komt doordat de prijzen voor bouwmaterialen in 2008 verder zullen stijgen. Volgens de Bouwunie zullen bouwproducten tot 8 procent duurder worden; isolatiemateriaal zal 6 procent in prijs stijgen, terwijl de staalprijzen 5 procent omhoog zullen gaan en de prijzen voor pvc tot 4 procent zullen stijgen.

De Bouwunie in Vlaanderen, die de middelgrote en kleine bouwbedrijven vertegenwoordigt, heeft berekend dat de bouw van een gemiddelde woning volgend jaar 2,6 procent duurder wordt. Dat komt doordat de prijzen voor bouwmaterialen in 2008 verder zullen stijgen. Volgens de Bouwunie zullen bouwproducten tot 8 procent duurder worden; isolatiemateriaal zal 6 procent in prijs stijgen, terwijl de staalprijzen 5 procent omhoog zullen gaan en de prijzen voor pvc tot 4 procent zullen stijgen.

Reageer op dit artikel