nieuws

Hydroclean-paneel onbrandbaar

bouwbreed Premium

De hydroclean-plafondpanelen zijn nu officieel onbrandbaar. Bovendien heeft de verbeterde versie een zeer hoge geluidsabsorptie, zo meldt producent Rockfon. De plafondpanelen zijn verder verbeterd om dienst te kunnen doen in ruimten met hoge eisen aan hygiëne, zoals operatiekamers, keukens, laboratoria en dergelijke. De panelen vallen nu onder de Europese brandklasse A1 en volgens Rockfon garandeert dat hun onbrandbaarheid. De nieuwe Hydroclean typen 12 en 52 hebben tevens een zeer hoge geluidsabsorptie van Aw 0,90. Omdat hygiëne zo belangrijk is heeft Rockfon, in samenwerking met een leverancier van professionele reinigsmiddelen, een speciaal onderhoudsadvies opgesteld voor de Hydroclean-panelen.

De hydroclean-plafondpanelen zijn nu officieel onbrandbaar. Bovendien heeft de verbeterde versie een zeer hoge geluidsabsorptie, zo meldt producent Rockfon. De plafondpanelen zijn verder verbeterd om dienst te kunnen doen in ruimten met hoge eisen aan hygiëne, zoals operatiekamers, keukens, laboratoria en dergelijke. De panelen vallen nu onder de Europese brandklasse A1 en volgens Rockfon garandeert dat hun onbrandbaarheid. De nieuwe Hydroclean typen 12 en 52 hebben tevens een zeer hoge geluidsabsorptie van Aw 0,90. Omdat hygiëne zo belangrijk is heeft Rockfon, in samenwerking met een leverancier van professionele reinigsmiddelen, een speciaal onderhoudsadvies opgesteld voor de Hydroclean-panelen.

Reageer op dit artikel