nieuws

Hochtief neemt Aurelis over

bouwbreed Premium

Hochtief heeft samen met Redwood Grove de overname van Aurelis afgerond. Plan is het bedrijf uit te bouwen tot Duitslands grootste beheerder en ontwikkelaar van binnenstedelijke gebieden. Aurelis was een dochterbedrijf van spoorwegbedrijf Deutsche Bahn en vertegenwoordigt een waarde van 1,64 miljard euro.

Hochtief heeft samen met Redwood Grove de overname van Aurelis afgerond. Plan is het bedrijf uit te bouwen tot Duitslands grootste beheerder en ontwikkelaar van binnenstedelijke gebieden. Aurelis was een dochterbedrijf van spoorwegbedrijf Deutsche Bahn en vertegenwoordigt een waarde van 1,64 miljard euro.
Tot het vermogen behoren 1495 objecten met een gezamenlijke oppervlakte van 27 miljoen vierkante meter. Tal van locaties bevinden zich op uiterst aantrekkelijke plaatsen in de centra van grote steden.
Aurelis bezit stationslocaties in Berlijn, Frankfurt en München. Ook wortelt de onderneming in steden als Düsseldorf, Keulen en Hamburg. Hochtief en Redwood nemen ieder voor vijftig procent deel in Aurelis.

Reageer op dit artikel