nieuws

Herontwikkeling vanPerkpolder dichterbij

bouwbreed Premium

Diverse overheden waaronder de provincie Zeeland en de gemeente Hulst hebben met AM en Rabo Vastgoed een overeenkomst gesloten over herontwikkeling van de veerhaven in Perkpolder. Na opening van de Westerscheldetunnel werd de veerverbinding tussen Kruiningen en Perkpolder uit de vaart genomen en ontstond het idee om het gebied een nieuwe bestemming te geven. De plannen gaan uit van een jachthaven, woningen, een golfbaan en natuurontwikkeling.

Diverse overheden waaronder de provincie Zeeland en de gemeente Hulst hebben met AM en Rabo Vastgoed een overeenkomst gesloten over herontwikkeling van de veerhaven in Perkpolder. Na opening van de Westerscheldetunnel werd de veerverbinding tussen Kruiningen en Perkpolder uit de vaart genomen en ontstond het idee om het gebied een nieuwe bestemming te geven. De plannen gaan uit van een jachthaven, woningen, een golfbaan en natuurontwikkeling.

Reageer op dit artikel