nieuws

Hengeloërs schetsen contouren nieuwbouw

bouwbreed Premium

Inwoners van Hengelo mogen zelf bepalen hoe een nieuw appartementencomplex in het centrum van hun stad eruit komt te zien. Appartementencomplex Marq is een initiatief van woningcorporatie Domijn. De deelnemers kunnen kiezen uit een veelheid aan foto’s, kleuren en woorden. Hiermee stellen zij zelf een collage samen, die symbool staat voor de uitstraling van het nog te bouwen appartementencomplex. Aan de hand van de moodboards maakt de architect een ontwerp. Een kleurrijke folder in een oplage van 15.000 stuks ondersteunt het project.

Inwoners van Hengelo mogen zelf bepalen hoe een nieuw appartementencomplex in het centrum van hun stad eruit komt te zien. Appartementencomplex Marq is een initiatief van woningcorporatie Domijn. De deelnemers kunnen kiezen uit een veelheid aan foto’s, kleuren en woorden. Hiermee stellen zij zelf een collage samen, die symbool staat voor de uitstraling van het nog te bouwen appartementencomplex. Aan de hand van de moodboards maakt de architect een ontwerp. Een kleurrijke folder in een oplage van 15.000 stuks ondersteunt het project.

Reageer op dit artikel