nieuws

Grontmij bekijktdrukte in Stockholm

bouwbreed

Grontmij doktert uitgebreide verbeteringen van de verkeerscirculatie in Stockholm uit. De opdracht uit de Zweedse hoofdstad levert het ingenieursbureau 7,5 miljoen euro op.

Grontmij doktert uitgebreide verbeteringen van de verkeerscirculatie in Stockholm uit. De opdracht uit de Zweedse hoofdstad levert het ingenieursbureau 7,5 miljoen euro op.
“De ontwerpen zijn zodanig dat het verkeer weer tachtig jaar vooruit kan”, zegt Ulf Palmblad, directeur van Grontmij Zweden. In het Scandinavische land is Grontmij vertegenwoordigd met 900 medewerkers.
Grontmij buigt zich in Stockholm over belangrijke verkeersaders zoals de noord-zuidas, de zuidtunnel en de centrale brug. Gekeken wordt naar capaciteit, veiligheid en milieuaspecten. Zo zullen zuiveringsinstallaties worden gebouwd voor het afvalwater van de verkeersroutes. De tunnel krijgt een nieuw ventilatiesysteem ter verbetering van de luchtkwaliteit.
Grontmij assisteert bij het projectmanagement, toezicht plus directievoering en kwaliteitscontrole.

Reageer op dit artikel