nieuws

Gelderland verbiedt lawaaiige puinbreker

bouwbreed Premium

DAR/Dura Vermeer krijgt geen vergunning van het Gelderse provinciebestuur om een puinbreker neer te zetten op een industrieterrein in Nijmegen. Gelderland vindt dat de plaatsing van de installatie te veel geluidsbelasting veroorzaakt.

DAR/Dura Vermeer krijgt geen vergunning van het Gelderse provinciebestuur om een puinbreker neer te zetten op een industrieterrein in Nijmegen. Gelderland vindt dat de plaatsing van de installatie te veel geluidsbelasting veroorzaakt.
Momenteel wordt de wettelijke geluidsnorm al overschreden door andere activiteiten op het terrein.
DAR/Dura Vemeer heeft wel toestemming gekregen voor puinrecycling aan de weg die langs het bedrijventerrein loopt. Maar de gemeenten en omwonenden zijn hier niet gelukkig mee. De partijen gaan de komende tijd bekijken of er alternatieven zijn.

Reageer op dit artikel