nieuws

Fugro versterkt zich

bouwbreed Premium

Fugro neemt het Duitse bureau HGN Hydrogeology over. De onderneming uit het Saksische stadje Nordhausen realiseerde vorig jaar met 121 medewerkers een omzet van 7,5 miljoen euro. Met de aankoop van het Duitse bedrijf versterkt Fugro zijn positie in Duitsland als leverancier van geotechnische kennis en dienstverlening op het gebied van het watermanagement. HNG bestaat sinds 1990.

Fugro neemt het Duitse bureau HGN Hydrogeology over. De onderneming uit het Saksische stadje Nordhausen realiseerde vorig jaar met 121 medewerkers een omzet van 7,5 miljoen euro. Met de aankoop van het Duitse bedrijf versterkt Fugro zijn positie in Duitsland als leverancier van geotechnische kennis en dienstverlening op het gebied van het watermanagement. HNG bestaat sinds 1990.
Het bedrijf beschikt over een kantoor in Litouwen. Onder leiding van Volker Ermisch, een van de oprichters, zal HGN deel gaan uitmaken van Fugro’s divisie Onshore Geotechniek.

Reageer op dit artikel