nieuws

Finesse

bouwbreed Premium

Voor het glad afwerken van beton, cellenbeton, kalkzandsteen, gipsplaten enzovoort introduceert Gyproc de lichtgewicht hechtgips Plâtres Lambert Finesse. De mortel kan op muren en plafonds zowel handmatig als machinaal worden aangebracht. Finesse heeft een hoog vullend vermogen zonder de kans op craquelé. Door de speciale samenstelling kan Finesse zowel dun (vanaf 2 millimeter) als dik (tot circa 12 millimeter) worden toegepast. De verwerkingstijd is ruim 2 uur.

Voor het glad afwerken van beton, cellenbeton, kalkzandsteen, gipsplaten enzovoort introduceert Gyproc de lichtgewicht hechtgips Plâtres Lambert Finesse. De mortel kan op muren en plafonds zowel handmatig als machinaal worden aangebracht. Finesse heeft een hoog vullend vermogen zonder de kans op craquelé. Door de speciale samenstelling kan Finesse zowel dun (vanaf 2 millimeter) als dik (tot circa 12 millimeter) worden toegepast. De verwerkingstijd is ruim 2 uur.

Reageer op dit artikel