nieuws

Ecohuis

bouwbreed Premium

Het einde van deze ecowoning in een Steenwijkse nieuwbouwwijk met vrije kavels lijkt in zicht. Het gerechtshof in Arnhem heeft een beroep van de bouwer tegen een gemeentelijk sloopbevel afgewezen. Omdat de bouwtijd is overschreden, vordert de gemeente de kavel terug. De laatste instantie die zich er nu nog over kan buigen, is de Hoge Raad. Binnenkort wordt duidelijk of de gemeente daarop moet wachten.

Het einde van deze ecowoning in een Steenwijkse nieuwbouwwijk met vrije kavels lijkt in zicht. Het gerechtshof in Arnhem heeft een beroep van de bouwer tegen een gemeentelijk sloopbevel afgewezen. Omdat de bouwtijd is overschreden, vordert de gemeente de kavel terug. De laatste instantie die zich er nu nog over kan buigen, is de Hoge Raad. Binnenkort wordt duidelijk of de gemeente daarop moet wachten.

Reageer op dit artikel