nieuws

Dura Vermeer deels naar Haarlemmermeer

bouwbreed Premium

Dura Vermeer Vastgoed gaat op kantorenpark Beukenhorst in Haarlemmermeer twee nieuwe kantoren ontwikkelen en bouwen. In de panden worden de Dura Vermeer-bedrijven ondergebracht die nu nog in Hoofddorp zijn gehuisvest. Dura Vermeer verwacht dat volgend jaar februari de bouwvergunning zal worden afgegeven. Daarna zullen Dura Vermeer Infrastructuur en Dura Vermeer Bouw beginnen met de bouwwerkzaamheden. In de gebouwen, met een totaal oppervlak van 9000 vierkante meter, worden duurzame materialen toegepast.

Dura Vermeer Vastgoed gaat op kantorenpark Beukenhorst in Haarlemmermeer twee nieuwe kantoren ontwikkelen en bouwen. In de panden worden de Dura Vermeer-bedrijven ondergebracht die nu nog in Hoofddorp zijn gehuisvest. Dura Vermeer verwacht dat volgend jaar februari de bouwvergunning zal worden afgegeven. Daarna zullen Dura Vermeer Infrastructuur en Dura Vermeer Bouw beginnen met de bouwwerkzaamheden. In de gebouwen, met een totaal oppervlak van 9000 vierkante meter, worden duurzame materialen toegepast.

Reageer op dit artikel