nieuws

DP6 ontwerpt Nicolaaslyceum

bouwbreed Premium

DP6 Architectuurstudio ontwerpt het nieuwe gebouw van het Sint-Nicolaaslyceum aan de Zuidas in Amsterdam. De nieuwbouw is onderdeel van plangebied Beethoven. De scholengemeenschap met rond de duizend leerlingen krijgt een prominente plek aan de rand van het Beatrixpark nabij het nieuwe hoofdkantoor van Akzo Nobel.

DP6 Architectuurstudio ontwerpt het nieuwe gebouw van het Sint-Nicolaaslyceum aan de Zuidas in Amsterdam. De nieuwbouw is onderdeel van plangebied Beethoven. De scholengemeenschap met rond de duizend leerlingen krijgt een prominente plek aan de rand van het Beatrixpark nabij het nieuwe hoofdkantoor van Akzo Nobel.
In januari start DP6 samen met leerlingen en docenten met het ontwerpen van het gebouw. De school heeft de ambitie om een ‘school van de toekomst te worden’.

Reageer op dit artikel