nieuws

Club van elf geeftvrouwen kansen

bouwbreed Premium

Elf in de bouwbranche actieve bedrijven beloven meer vrouwen in te zetten op leidinggevende functies. De ondernemingen deden hun toezegging tijdens een Rondetafelgesprek van Bouwnetwerk, de organisatie van hoger opgeleiden in de bouwbranche.

Elf in de bouwbranche actieve bedrijven beloven meer vrouwen in te zetten op leidinggevende functies. De ondernemingen deden hun toezegging tijdens een Rondetafelgesprek van Bouwnetwerk, de organisatie van hoger opgeleiden in de bouwbranche.
De bouwers BAM, Strukton en Dura Vermeer Ondergronds Infra zetten alle hun handtekening op een glazen bouwsteen van het Bouwnetwerk. Vanuit de vastgoedhoek wordt vrouwvriendelijkheid toegezegd door ING, Van Leyten en Bouwfonds. Andere partijen die deelnemen zijn de ingenieursbureaus Arcadis en Witteveen + Bos, liftenfabrikant Kone en beleggingsmaatschappij Amvest.
De groep van elf wordt komend jaar nauwlettend gevolgd door de commissie Baksteen van het Bouwnetwerk. Bouwend Nederland, PSI Bouw en de Regieraad kijken over de schouder mee. Eind 2008 maken alle partijen de balans op. Bij het Bouwnetwerk zijn 145 vrouwen aangesloten.

Reageer op dit artikel