nieuws

Chauffeur ziet inhoud mortelkuipen XJF

bouwbreed Premium

Op een buitenmodel bloembak lijken de enkel of dubbelwandige mortelkuipen van XJF Plastics. De vorken van de heftruck of de hefbanden van de kraan vallen in uitsparingen onder de bodem van de kuipen. Uitsparingen en bodem vormen één geheel. Door deze lage insteek ziet de heftruckbestuurder aan de mortel die over de rand van een volle kuip vliegt dat hij te hard rijdt. De producent perst de kuipen uit één stuk gewapend ethyleen.

Op een buitenmodel bloembak lijken de enkel of dubbelwandige mortelkuipen van XJF Plastics. De vorken van de heftruck of de hefbanden van de kraan vallen in uitsparingen onder de bodem van de kuipen. Uitsparingen en bodem vormen één geheel. Door deze lage insteek ziet de heftruckbestuurder aan de mortel die over de rand van een volle kuip vliegt dat hij te hard rijdt. De producent perst de kuipen uit één stuk gewapend ethyleen.

Reageer op dit artikel